همه چیز درباره گیاه جدوار
شبیه به سیخ می باشد. ارتفاع آن حدود ۰.۳ متر و عمق ریشه های آن تا ۶.۱ متر می
گیاه اسپند به واسطه مواد معدنی و مغذی فراوان و همچنین خواص آنتیاکسیدانی بسیاری که دارد، مورد توجه قرار گرفته است.
مزایای مصرف اسپند متنوع و فراوان است. این گیاه سرشار از موادی مثل آنتیاکسیدانها، مواد معدنی و ویتامینها است که برای بدن بسیار مفید هستند.
خاصیت اسپند در طب سنتی، کمک به رفع و درمان بیماریهای ریه و كبد است. به این منظور، مقداری از دانههای اسپند را دم كرده با كمی روغن كنجد مخلوط و میل شود.
آلکالوییدهای بتاکاربولین درون اسفند با مهار کردن آنزیم مونوآمین اکسیداز باعث میشوند تا دیامتی در مصرف خوراکی نیز اثر خود را نمایان کند.
همانطور که قبلا اشاره کردیم اسپند خواص ضد قارچی و ضد باکتریایی دارد و میتواند تا حدی از پوست در برابر اگزمای ناشی از استافیلوکوکوس اورئوس (نوعی باکتری) و سایر عفونتها محافظت کند.
همچنین برخی افراد ممکن است به اسپند حساسیت داشته باشند و در صورت تماس با آن دچار واکنشهای آلرژیک مانند خارش، قرمزی، تورم پوست، عطسه، آبریزش بینی و تنگی نفس شوند.
کلیه حقوق این پایگاه متعلق به خبرگزاری فرتاک نیوز و استفاده از اخبار و محتوا با ذکر منبع مجاز است. طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام
این گیاه در خاکهای شور مناطق معتدل بیابانی و مدیترانهای میروید و به دلیل خواص ضد التهابی و ضد عفونی کننده، در طب سنتی جایگاه ویژهای دارد.
۱ مشخصات ۲ استفاده تاریخی ۳ خواص دارویی ۴ ترکیبات شیمیایی ۵ منابع ۶ جستارهای وابسته تغییر وضعیت فهرست محتویات اسپند
مصرف اسپند در دوران بارداری و شیردهی اکیداً ممنوع است. زیرا این گیاه میتواند منجر به سقط جنین، زایمان زودرس و نقص در جنین شود. همچنین، اسپند میتواند از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل شده و برای او مضر باشد.
.. میتواند برای انسان بسیار آزاردهنده باشد. خوشبختانه با دود کردن اسپند در محیط حشرات از مکان مورد نظر کوچ کرده و به جای دیگری میروند.
این گياه در بيشتر نقاط ايران ازجمله اطراف تهران، قم، قزوين، کرج، تبريز، کرمان، نواحی مختلف فارس، سيستان here و بلوچستان، نواحی مختلف خراسان، سمنان، دامغان و حواشی کويرهای ايران می رويد.